Line Runner

Line Runner (Windows Phone)

Keihard over papier rennen met een stokpoppetje

Line Runner is een typisch ren-totdat-je-neervalt-spel met simpele doch grappige beelden. Je rent in deze gratis game automatisch en tikt op het scherm om te springen. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Eenvoudige pret

TEGEN

  • Verveelt snel

Gemiddeld
6

Line Runner is een typisch ren-totdat-je-neervalt-spel met simpele doch grappige beelden. Je rent in deze gratis game automatisch en tikt op het scherm om te springen.

Spelletjes waarbij je niets anders hoeft te doen dan op het scherm tikken zijn populair. Logisch natuurlijk, want in die kleine rustpauzes denk je liever niet al teveel na. Line Runner presenteert een scherm met uiteraard een aantal lijnen en een mannetje dat snoeihard eroverheen rent. Tik je op het scherm dan springt het mannetje en houd je je vinger langer op het scherm dan springt het mannetje hoger.

Net als bij de klassiekers Robot Unicorn Attack gaat het bewegen automatisch en steeds sneller. Dit keer krijg je echter geen roze eenhoorns te zien, want hier is het slechts een stokpoppetje dat rent over papier. In vergelijking met andere titels is Line Runner dus een beetje saai.

Line Runner boeit niet zo lang en heb je daardoor na een paar keer spelen wel gezien. Probeer liever Robot Unicorn Attack eens uit!

Meeste downloads Actiespellen voor Windows-phone-7

Meer
Line Runner

Download

Line Runner (Windows Phone)